Diş Kliniği - Fran Silvestre Arquitectos



Şehrin merkezinde bulunan proje, değerleri müşteriye son derece kişiselleştirilmiş bir tedaviye dayanan yeni bir kliniğe yanıt vermek için ortaya çıkıyor. Geçen yüzyılın başından kalma binanın düzeni, dağıtımı şartlandırdı.


Stüdyo tarafından tasarlanan sürekli bir kaldırım kullanarak duvarların, zeminin ve tavanın rengini birleştirmeye karar verildi. Bu malzemenin tonu, ahşap panellerin laklanması ve duvarların boyanması, tezgahların katı yüzeyine, musluklara, basma düğmelerine ... vb. fikir sahibi. Bu koyu gri ton, bilerek aktivitenin ana unsurları olarak gösterilen gerekli diş bakımı cihazlarıyla zıttır. Düzensiz alan giriş holü ile çözülür ve ilginç bir alan algısı yaratılır.

#Mimarlık #Tasarım #Uygulama #Dişkliniği #Klinik #Diş

8 görüntüleme